Kodin kalusteet
Onko kodinkalusteesi nuhjuiset, rispaantuneet vai kaipaako ne muuten vain uudistusta? Ethän ole jo hylkäämässä vanhaa, mukavaa, elämää nähnyttä huonekaluasi? Huonekalut menneiltä vuosikymmeniltä sopivat myös nykykoteihin uudistettuina tai aikakautensa perinteitä kunnioittaen. Vanhan huonekalusi verhoilulla ja entisöinnillä lisäät huonekalusi käyttöikää sekä luot tilaasi uutta ilmettä.

Pintamateriaalien valinnassa on huomioitava kalusteen tyyli ja aikakausi. Pääsääntöisesti hyvä puurunkoinen kaluste kannattaa verhoiluttaa uudelleen, jos siinä on hyvä istua, se on käytössä todettu toimivaksi ja kestäväksi. Uudet pintapehmusteet ja kaunis kangas kruunaa lopputuloksen ja kalusteesta tulee taas kaunis käyttöesine.

Kestävän kehityksen kannalta on järkevää käyttää mielummin hyvin aikoinaan valmistettuja kalusteita. Se säästää turhaa kaatopaikkakuormitusta ja vähentää kulutusta.

Katso lisää tekemiämme töitä kuvagalleriasta

Verhoilemme myös Artekin kalusteet.

Verhoilussa kaikki lähtee kalusteen kunnosta ja asiakkaan tarpeista. Nähtyäni kalusteen teen arvion tarvittavasta työstä ja materiaalimenekistä, joiden perusteella teen hinta-arvion.

Ota yhteyttä ja valitaan huonekalusi ja tilasi tyyliin parhaiten sopivat ratkaisut!

Ota yhteyttä
050 041 5490
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it