Tuolit & sohvat

Kodin kalusteet


Onko kodinkalusteesi nuhjuiset, rispaantuneet vai kaipaako ne muuten vain uudistusta? Vanhan huonekalusi verhoilulla ja entisöinnillä lisäät huonekalusi käyttöikää sekä luot tilaasi uutta ilmettä.
Verhoiltu huonekalu on aidosti uniikki.

Kestävää kehitystä


Onko kodinkalusteesi nuhjuiset, rispaantuneet vai kaipaako ne muuten vain uudistusta? Ethän ole jo hylkäämässä vanhaa, mukavaa, elämää nähnyttä huonekaluasi? Huonekalut menneiltä vuosikymmeniltä sopivat myös nykykoteihin uudistettuina tai aikakautensa perinteitä kunnioittaen. Vanhan huonekalusi verhoilulla ja entisöinnillä lisäät huonekalusi käyttöikää sekä luot tilaasi uutta ilmettä.

Kestävän kehityksen kannalta on järkevää käyttää mielummin hyvin aikoinaan valmistettuja kalusteita. Se säästää turhaa kaatopaikkakuormitusta ja vähentää kulutusta.Verhoilu


Pintamateriaalien valinnassa on huomioitava kalusteen tyyli ja aikakausi. Pääsääntöisesti hyvä puurunkoinen kaluste kannattaa verhoiluttaa uudelleen, jos siinä on hyvä istua, se on käytössä todettu toimivaksi ja kestäväksi. Uudet pintapehmusteet ja kaunis kangas kruunaa lopputuloksen ja kalusteesta tulee taas kaunis käyttöesine.

Verhoilussa kaikki lähtee kalusteen kunnosta ja asiakkaan tarpeista. Nähtyämme kalusteen teemme arvion tarvittavasta työstä ja materiaalimenekistä, joiden perusteella saadaan hinta-arvio.

Ota yhteyttä ja valitaan huonekalusi ja tilasi tyyliin parhaiten sopivat ratkaisut!Entisöinti


Entisöimme vanhat tyylihuonekalut perinteisin menetelmin käsityönä ja perinteisiä materiaaleja, kuten meriheinää, teräsjoustimia ja jouhta käyttäen.

Opastamme oikeaoppisessa kankaan valinnassa huonekalun tyylisuuntaa kunnioittaen. Perinnekalusteen päällystystyö voidaan tehdä myös käsinkudotusta kankaasta.

Yksilöllisesti käsityönä verhoiltu ja kunnostettu huonekalu on aina ainutlaatuinen ja näin myös katseita ja kiinnostusta herättävä sisustuselementti.