Verhoilukankaat
Kankaan valinta

Verhoilukangasta valittaessa tulisi huomioida ennen kaikkea käyttötarkoitus, tuleeko huonekalu esimerkiksi julkisiin tiloihin vai kotiin, jolloin on huomioitava eri tavoin paloturvallisuusluokitus, hankauskulutuksen kesto ja puhdistettavuus. Myös kotikäyttöön tulevassa kankaassa on huomioitava käyttökohde, esimerkiksi keittiö, olohuone, pukuhuone tai pihakalusteet.

Huonekalun luonne voi vaatia tietyntyyppistä kangasta, esimerkiksi huonekalun ikä tai tyyli asettavat omat vaatimuksensa.

Millainen kangas vanhaan tuoliin

Vanhaan tuoliin ei tarvitse valita alkuperäistä tyyliä noudattavaa kangasta, kun se verhoillaan uudelleen. Tuolilla on oma luonteensa, jota ei saa muuttaa, mutta verhoilukangas on kuin leninki tai muotipuku, jota voi vaihdella ajan maun mukaan. Moderni desing-kangas saattaa antaa tuolille uutta eloisuutta, mutta on eduksi tietää, kuinka tuoli on aikanaan verhoiltu. Tieto antaa varmuutta. Kun säännöt tuntee, voi myös päättää, kuinka paljon niitä haluaa rikkoa.

Jos haluaa tuolikankaan, joka on tuolin valmistumisajan tyylinmukainen, voi hankkia tietoa käymällä museoissa. Huonekaluja ja sisustusta käsittelevät kirjat ja lehdet tarjoavat loputtomasti ideoita, ja suurin vaikeus voi olla runsaudenpula.

Meillä on pitkä kokemus vanhoista huonekaluista ja eri tyylilajeista, jolloin pystymme tarjoamaan juuri sinun tuoliisi oikean tyylisen kankaan.

Kangastoimittajamme

Laadukkaat kankaamme tulevat seuraavilta kangastoimittajilta: